Εχω προτεραιότητα, με πληρώνει...

Διαμόρφωση θέσεων-προτάσεων για την οδική ασφάλεια

Συντονιστής: safety_admin

Εχω προτεραιότητα, με πληρώνει...

Δημοσίευσηαπό safety_admin την 25 Ιουν 2008, 11:16

Πάνω από το 80% των θανατηφόρων ατυχημάτων γίνεται μέσα στις πόλεις με σχετικά χαμηλές ταχύτητες, οι οποίες όμως είναι ικανές για τον τύπο των χτυπημάτων να φέρουν τον θάνατο ή τον σοβαρό τραυματισμό.

Φερόμαστε σωστά σαν οδηγοί στην πόλη; Προβλέπουμε τα δύσκολα σημεία, τους πεζούς, τα στενά, την πιθανότητα κάποιος να περνάει το κόκκινο; Έχουμε την σωστή ταχύτητα ανάλογα με τις συνθήκες;

Διαβάστε (και δείτε!) περισσότερα εδώ...

.
.
safety_admin
Intermediate Bloker
Intermediate Bloker

Δημοσ.: 20
Εγγραφη: 20 Μαρ 2008, 09:51

Re: Εχω προτεραιότητα, με πληρώνει...

Δημοσίευσηαπό mamadok την 25 Ιουν 2008, 13:06

ο πατέρας μου πρίν πάνω από τριάντα χρόνια μου έδωσε μία συμβουλή όταν πήρα την άδεια οδήγησης ¨Να οδηγείς πάντα έχοντας το νού σου για το τι βλακεία μπορεί να κάνει αυτός που είναι μπροστά σου ή απέναντί σου κι όχι με τα μυαλά ότι εγώ οδηγώ σωστά άς προσέχουν οι άλλοι είτε μέσα στην πόλη είτε εκτός . Την ίδια συμβουλή έδωσα κι εγώ στο γιό μου μετά 30 χρόνια γιατί δόξα το θεό δεν είχα ούτε γρατζουνά λόγω ατυχήματος μέχρι τώρα,κι εκείνος έφυγε στα 85 του οδηγόντας μέχρι την τελευταία ημέρα του χωρίς ούτε ΕΝΑ ΑΤΎΧΗΜΑ.Γι αυτό μέσα στην πόλη όλοι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14 και τα μυαλά μας μαζί μας και με πολύ μεγαλύτερη προσοχή. έτσι _drive όχι έτσι _n9
Τελευταία επεξεργασία απο erling την 25 Ιουν 2008, 13:09, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Αιτία: emoticons
ότι θυμάται χαίρεται, χαζό παιδί χαρά γεμάτο?τρία πουλάκια κάθονταν,το ..ένα κελαΪδούσε
Άβαταρ μέλους
mamadok
Expert Bloker
Expert Bloker

Δημοσ.: 399
Εγγραφη: 17 Μαρ 2008, 21:12
Τοποθεσια: Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στην Διαβούλευση για την οδική ασφάλεια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης