Περυσι το καλοκαιρι που πηγα,πληρωσα 29 ευρω.VIRGINIA έγραψε:αν θυμάμαι καλά το καλοκαίρι για την Ελβετία έκανε κάπου 26 ευρώ

dkotsifis έγραψε:Περυσι το καλοκαιρι που πηγα,πληρωσα 29 ευρω.VIRGINIA έγραψε:αν θυμάμαι καλά το καλοκαίρι για την Ελβετία έκανε κάπου 26 ευρώ

Δεν καταλαβα τι προβλημα δημιουργηθηκε με το παιδι που ειχες μαζι???VIRGINIA έγραψε:dkotsifis έγραψε:Περυσι το καλοκαιρι που πηγα,πληρωσα 29 ευρω.VIRGINIA έγραψε:αν θυμάμαι καλά το καλοκαίρι για την Ελβετία έκανε κάπου 26 ευρώ
μπορεί να έκανα λάθος στην μετατροπή :?
και το κουλό; περνάω σύνορα Ιταλίας - Ελβετίας δε με σταματάει κανείς ( Κόμο- Λουγκάνο)..συνεχίζω,φτάνω σύνορα Ελβετίας - Γαλλίας(όπως επέστρεφα απο Γαλλία) και εκεί ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΥΝΟΡΑ,μου ζητάνε διαβατήριο κλπ,αλλά δε φάνηκε να τους νοιάζει τόσο το δικό μου,όσο του παιδιού που ήταν μαζί μου στο αυτοκίνητο ( ευτυχώς μου είπε ο αστυνομικός που έχουμε το ίδιο επίθετο)..το δικό μου το βλέπει και μου το δίνει πίσω,και του μικρού το παίρνει στο φυλάκιο,και μετά 10 λεπτά έρχεται πίσω

Ισως να υπηρχε καποιο προβλημα εκεινες τις ημερες σχετικα με παιδια και να ειχαν εντολες για πιο λεπτομερη ελεγχο.VIRGINIA έγραψε:το παιδί είναι ηλικιακά 7 χρονών,και όπως περνούσα τα σύνορα αφενός με σταμάτησαν για να πληρώσω και για να δουν διαβατήρια και στο παιδί απλά στάθηκαν πιο πολύ ώρα..that`s all

leftergr έγραψε:Καταρχήν φαντάζομαι ότι μιλώντας για παιδί , εννοεί η Virginia για μικρή ηλικία . Προφανώς τσέκαραν το διαβατήριο για να βεβαιωθούν ότι το παιδί δεν βγαίνει παράνομα από την χώρα χωρίς την θέλησή του , πχ δεν το έχει απαγάγει![]()
Οικογενειακή φίλη μου με καταγωγή από την Βουλγαρία , κάθε φορά που πάει στην χώρα της μαζί με την κόρη της , κρατάει και χαρτί μαζί της που έχει την έγγραφη συναίνεση του πατέρα για την έξοδο του παιδιού απο την Ελλάδα .Δεν ξέρω ακριβώς αν είναι απαραίτητο αυτό το χαρτί , αλλά αυτή το βγάζει για να έχει το κεφάλι της σίγουρο
![]()
Φιλικά Λευτέρης

nssa έγραψε:Να ρωτήσω κάτι, αν περάσω απο Ουγγαρία, Σλοβακία και Αυστρία πρέπει να πάρω βινιέτα και για τις τρεις χώρες ξεχωριστά? Δεν υπάρχει κάποια "Ευρωπαϊκή"?

Επιστροφή στην Οδήγηση και κινητικότητα πολιτών στο Εξωτερικό
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης