leftergr έγραψε:Το ίδιο μέτρο ισχύει και για την Βουλγαρία . Περνώντας τα σύνορα θα πρέπει να προμηθευτείς το ειδικό αυτοκόλητο που σου επιτρέπει να κυκλοφορείς στις εθνικές οδούς και στους αυτοκινητόδρομους . Η διάρκεια και οι τιμές για επιβατικά αυτοκίνητα είναι :
- Εβδομαδιαία : 10 ευρώ
- Μηνιαία : 25 Ευρώ
- 1ος Χρόνου : 67 Ευρώ .
Προσόχή μόνο να μην πετάξετε το χαρτάκι που είναι πάνω το αυτοκόλητο μετά που θα το κολλήσετε στο παρμπρίζ . Θα πρέπει να το κρατήσετε και αυτό και να το έχετε μαζί σας .![]()
Φιλικά Λευτέρης

cyberguy έγραψε:οταν περασα απο την Αυστρια, δεν ειχα αγορασει το σηματακι. 5χμ πριν τα συνορα με την Ιταλια σταματαω σε ενα βενζιναδικο και εκει που κανω ενα τσιγαρο τσουπ ενα περιπολικο. Με σπαστα αγγλικα μου λενε πρεπει να αγορασεις αυτοκολλητο, ναι λεω και εγω γιαυτο σταματησα. Μωλις μπηκαν μεσα στο βενζιναδικο, μπηκα και εγω στο ιμπρεζα και εφυγα. Ουτε γατα ουτε ζημια, οι ξενοι ειναι πολυ καλοπροαιρετοι![]()
![]()
![]()

Οι τιμες που πληρωσα εγω στην Βουλγαρια και Ρουμανια ειναι
Βουλγαρια
Εβρομαδιαια 5 Ευρω
1 χρονος 34 Ευρω

Εισαι τυχερος γιατι δεν πρεπει να σε ειδαν αλλιως θα ειχαν ειδοποιησει και στα συνορα θα πληρωνες 150 ευρω.Τυχερεεεεε...cyberguy έγραψε:οταν περασα απο την Αυστρια, δεν ειχα αγορασει το σηματακι. 5χμ πριν τα συνορα με την Ιταλια σταματαω σε ενα βενζιναδικο και εκει που κανω ενα τσιγαρο τσουπ ενα περιπολικο. Με σπαστα αγγλικα μου λενε πρεπει να αγορασεις αυτοκολλητο, ναι λεω και εγω γιαυτο σταματησα. Μoλις μπηκαν μεσα στο βενζιναδικο, μπηκα και εγω στο ιμπρεζα και εφυγα. Ουτε γατα ουτε ζημια, οι ξενοι ειναι πολυ καλοπροαιρετοι![]()
![]()
![]()

Πριν ειχα πολλες αποριες αλλα διαβαζοντας τα post σου στο topic Βουλγαρια μου τις ελυσες.Μονο μια εχω γι αυτο μεταφερομαι εκει.leftergr έγραψε:Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θές πάντως , εδώ είμαστε

leftergr έγραψε:Λοιπόν οι τιμές που ισχύουν για την κάρτα στην Βουλγαρία είναι :
Φορτηγά
Ημερήσια :10 €
Εβδομαδιαία : 56 €
Μηνιαία : 153 €
Χρόνου : 485 €
Αυτοκίνητα με πάνω από 8 θέσεις , Λεοφωρεία
Ημερήσια : 10 €
Εβδομαδιαία : 33 €
Μηνιαία : 87 €
Χρόνου : 256 €
Επιβατικά αυτοκίνητα
Εβδομαδιαία : 5 €
Μηνιαία : 13 €
Χρόνου : 34 €
Οι παραπάνω τιμές είναι πολύ πιθανών να αλλάξουν από το τις αρχές του 2008 . Και όπως έχω ξαναγράψει παραπάνω , τα αυτοκίνητα με βουλγάρικες πινακίδες πληρώνουν τις αντίστοιχες τιμές αλλά όχι σε Ευρώ , αλλά σε Λέβα .![]()
Φιλικά Λευτέρης

Επιστροφή στην Οδήγηση και κινητικότητα πολιτών στο Εξωτερικό
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες