Λάρισα

Νέα από άλλες περιοχές της χώρας μας

Δημοσίευσηαπό erling την 10 Αύγ 2006, 13:08

Στην διασρταύρωση της Καραγάτση με τις σιδηροδρομικές γραμμές οι μπάρες δουλεύουν όποτε θέλουν.
Η μάλλον ξεχνάνε να κατέβουν όταν περάσει το τραίνο με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ποτέ αν είναι κατεβασμένες γιατί θα περάσει τραίνο ή γιατί δεν κατέβηκαν αφού αυτό πέρασε.
Χρόνια ολόκληρα το πρόβλημα αυτό.
Εχουν χάσει την ζωή τους αρκετοί, αλλά ο ΟΣΕ στην κοσμάρα του.

Στην φωτογραφία δεν φαίνονται οι μπάρες ανεβασμένες και το κόκκινο φανάρι αναβοσβήνει αλλά τα αυτοκίνητα περνάνε
Και εγώ το ίδιο έκανα μετά από κανένα 10λεπτο υπομονής.
Αν δεν το έκανα ακόμα εκεί θα είμουνα :)
Εικόνα

Συγνώμη, ξέχασα να πω ότι ο ΟΣΕ κάτι έχει κάνει για το πρόβλημα.
Οι μπάρες δεν είναι σε όλο το μήκος τους δρόμου αλλά μόνο στο ένα ρεύμα η κάθε μία.
Γιατί άραγε?
Μα για να μην μπλοκάρετε η κυκλοφορία!!!!!
Αχ Ελλάδα ............
Εικόνα Εικόνα
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 3942
Εγγραφη: 02 Φεβ 2005, 12:24
Τοποθεσια: ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευσηαπό erling την 13 Αύγ 2006, 21:20

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑ - «Μάτια» και «αυτιά» των οδηγών στα Τέμπη

Δύο ακόμα καινοτομίες ετοιμάζονται από συναρμόδιες υπηρεσίες για τα Τέμπη και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και αφορούν στη ραδιοφωνική ενημέρωση του κοινού και την τηλεφωνική για τις συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή χειμώνα-καλοκαίρι. Σε συνεργασία της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας, που επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, του ραδιοσταθμού της ΕΡΑ Λάρισας και άλλων παραγόντων, εντός της φετινής θερινής περιόδου ή μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου θα υπάρχουν: Κεραία της ΕΡΑ που θα μεταδίδει στα παράλια της Πιερίας και του νομού Λάρισας το πρόγραμμα της ΕΡΑ Λάρισας και, δεύτερον, τηλεφωνικός αριθμός που θα λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου, σε 24ωρη βάση και θα μεταδίδει κωδικοποιημένες πληροφορίες για την κατάσταση των Τεμπών και της ευρύτερης περιοχής από πλευράς οδικών συνθηκών. Η ραδιοφωνική κεραία θα τοποθετηθεί σύντομα σε κατάλληλο σημείο της περιοχής του Δήμου Κάτω Ολύμπου, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού πρώτα ενημερωθούν οι κάτοικοι ότι δεν υπάρχει οιοσδήποτε κίνδυνος ακτινοβολιών, όπως είπε στην «Ε» ο δήμαρχος κ. Νικ. Βαλσαμόπουλος. Έτσι θα φτάνει στα παράλια η φωνή του κρατικού ραδιοσταθμού της Λάρισας. Για το θέμα ενημερώθηκε η ΕΡΤ και το διοικητικό συμβούλιο. Η διευθύντρια της ΕΡΑ Λάρισας κ. Ελευθερία Κατσαρού τόνισε ότι προϋπήρξε συνεργασία με τους τεχνικούς της ΕΡΑ στη Λάρισα για την εξεύρεση των κατάλληλων χαρακτηριστικών της κεραίας και των υλικών και πλέον η υπηρεσία εξετάζει την καθιέρωση τρίωρης εκπομπής κάθε Σάββατο το πρωί και τρίωρης κάθε Κυριακή απόγευμα, οι οποίες θα ενημερώνουν τους οδηγούς που θα φεύγουν για τα παράλια και εκείνους που έρχονται την Κυριακή το απόγευμα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής θα έχει συνεχή επαφή με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και θα ενημερώνει τους οδηγούς για τις συνθήκες, παράλληλα με μουσική, συνεντεύξεις, ειδήσεις ενώ θα μπορούν να τηλεφωνούν και οι ακροατές. Η εκπομπή θα γίνεται όλους τους καλοκαιρινούς μήνες και τα γιορταστικά διήμερα και τριήμερα του χειμώνα με μεγάλη κίνηση. Οι λεπτομέρειες της εκπομπής θα καθοριστούν από την ΕΡΑ Λάρισας. Καθοριστικός ήταν ο ρόλος της Ν.Α. Λάρισας, καθώς με πρωτοβουλία του νομάρχη κ. Λουκά Κατσαρού, ενεκρίθη η δαπάνη από το Νομαρχιακό Συμβούλιο για την αγορά και τοποθέτηση της κεραίας, περίπου 17.000 ευρώ, που ήταν και το πιο σημαντικό για την υλοποίηση της ιδέας της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων. Τις σχετικές επαφές και ενέργειες ανέλαβε ο αρμόδιος αντινομάρχης κ. Αθαν. Αγγέλης, που πήρε κι εκείνος «ζεστά» το θέμα. Επίσης ενδιαφέρον έδειξε και η περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η δεύτερη καινοτομία όσον αφορά στα Τέμπη θα είναι η θέσπιση τηλεφωνικής γραμμής με ευκολομνημόνευτο αριθμό, που θα λειτουργεί και αυτή όλο το χρόνο και επί 24ωρης βάσης. Ο πολίτης θα τηλεφωνεί και θα ακούγεται μαγνητοφωνημένο μήνυμα που θα αναφέρεται στην οδική κατάσταση των Τεμπών. Για να επιτευχθεί αυτό ο αρμόδιος χειριστής του τηλεφωνικού κέντρου της Άμεσης Δράσης (100) θα επικοινωνεί σε τακτά διαστήματα με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και, αφού θα ενημερώνεται για την ακριβή κατάσταση, θα πατάει το κουμπί με το κατάλληλο μαγνητοφωνημένο ενημερωτικό μήνυμα. Ο πολίτης που θα τηλεφωνεί θα ακούει το μήνυμα, το οποίο θα μπορεί να αλλάζει ανά πάσα στιγμή, εφόσον αλλάζουν οι συνθήκες στα Τέμπη. Συγχρόνως η γραμμή θα μπορεί να δέχεται τριάντα κλήσεις. Ο αριθμός δεν έγινε γνωστός αλλά θα ανακοινωθεί επίσημα και θα μπορούν να τηλεφωνούν, βέβαια, ενδιαφερόμενοι από όλη τη χώρα.

Πηγή : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εικόνα Εικόνα
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό bebes την 14 Αύγ 2006, 09:51

erling έγραψε:ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑ - «Μάτια» και «αυτιά» των οδηγών στα Τέμπη

Δύο ακόμα καινοτομίες ετοιμάζονται από συναρμόδιες υπηρεσίες για τα Τέμπη και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και αφορούν στη ραδιοφωνική ενημέρωση του κοινού και την τηλεφωνική για τις συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή χειμώνα-καλοκαίρι. ..... ..... ..... .....

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η δεύτερη καινοτομία όσον αφορά στα Τέμπη θα είναι η θέσπιση τηλεφωνικής γραμμής με ευκολομνημόνευτο αριθμό, που θα λειτουργεί και αυτή όλο το χρόνο και επί 24ωρης βάσης. ..... ..... ..... .....

Πηγή : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αυτό που γίνεται χρόνια τώρα στη θεσσαλονίκη με το "ράδιο θεσσαλονίκη" και απορώ τόσο καιρό πως δεν το εφάρμοσε κάποιος απο τους μεγάλους σταθμούς της λάρισας :cry:
bebes
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 709
Εγγραφη: 29 Μαρ 2005, 10:03

Δημοσίευσηαπό erling την 14 Αύγ 2006, 11:40

28ης Οκτωβρίου με Πολυτεχνείου
Εικόνα

Το φανάρι διαρκεί πολύ λίγο στο πράσινο.
Είναι ανηφόρα για να μπεις στην πολυτεχνείου.
Εχει και τα σαμαράκια.
1-2 αυτοκίνητα είναι ζήτημα να περάσουν.
Γιατί καλέ μας δήμαρχε δεν κάνεις κάτι να φτιάξεις τον δρόμο?
Τώρα που έρχονται και εκλογές?
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 14 Αύγ 2006, 20:09

ΑΠΟ 1,009 ΕΩΣ 1,208 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - Υποχώρηση των τιμών των καυσίμων

Υποχώρηση της τάξης των 1 ή 2 λεπτών το λίτρο σημειώθηκαν χθες, αρχές της εβδομάδας, στο νομό Λάρισας. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που κοινοποιήθηκαν στη Διεύθυνση Εμπορίου της ΝΑΛ, από 70 ιδιοκτήτες πρατηρίων, οι τιμές του καυσίμου είχαν ένα εύρος από 1,009 (από 1,029 που ήταν η προηγούμενη χαμηλότερη) ευρώ έως 1,208 ευρώ το λίτρο –με την ίδια πιο υψηλή τιμή να εμφανίζεται στο ίδιο πρατήριο, στα Τέμπη.

Τιμές αμόλυβδης βενζίνης στο νομό Λάρισας

Ρουμελιώτη Αφοί 1ο χλμ Λαρίσης-Αθηνών ΕΤΕΚΑ 1,009

Δήμου Σωτηρία Δήμητρα Αγιάς REVOIL 1,010

Κομνήτσας Ναπολ. Γερακάρι REVOIL 1,016

Χελιδώνης Δημήτριος Φαρσάλων 273 ΕΚΟ 1,019

Νάτσης Δημήτριος Τέρμα Βόλου ΕΤΕΚΑ 1,019

Ματράκης Γ. Πλατανούλια AEGEAN 1,028

Καρφούρ Λάρισα ΑΠ 1,040

Τσανάκας - Γκουνέλας Σωκράτους 71 REVOIL 1,047

Ιωαννίδης Σπ. Αεροδρομίου 70 ΕΤΕΚΑ 1,048

Μπουλασίκη Σιδέρω 11ο χλμ Λάρισας-Φαρσάλων AEGEAN 1,049

Παπαδοπούλου Ελισάβετ Καρδίτσης 92 ΕΛΙΝ 1,049

Ποπότη Παν. Καρδίτσης 103 KAOIL 1,049

Ρήγας 6ο χλμ Λάρισας-Συκουρίου REVOIL 1,050

Φασούλας Κ. Φάρσαλα JETOIL 1,055

Μανώλης - Πιτσιάβας Ο.Ε. Βόλου 86 ΕΚΟ 1,059

Οικονόμου Αχ. Αεροδρομίου 78 ΕΚΟ 1,059

Αλαμάνης Χ. Φάρσαλα ΕΛΙΝ 1,065

ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ Κ. ΟΕ 3ο χλμ Ελασσόνας-Λάρισας ΕΚΟ 1,068

Τσιγκούρας Νικόλαος Πυργετός KAOIL 1,068

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1ο χλμ Ελασσόνας-Λάρισας ΕΚΟ 1,068

Παπαδόπουλος Θεολόγης Σωκράτους 140 AEGEAN 1,069

Τανός Νικ. & ΣΙΑ Ο.Ε 7ο χλμ Λάρισας-Ομορφοχωρίου ΑΠ 1,069

Παπαθανασίου Ευδοξία 7ο χλμ Λάρισας-Θεσ/νικης AEGEAN 1,069

Σκρέτας Βασίλειος Ελευθέριο EL PETROL 1,069

Καλισόπουλος Γεώργιος 28ο χλμ Π.Ε.Ο Λάρισας-Βόλου SILK OIL 1,070

Τζιότζιου Δήμητρα Αχίλλειο KMOIL 1,075

Πούρικας Τάσος Βόλου 65 ΕΚΟ 1,077

"ΕΡΜΗΣ" Α.Ε 4ο χλμ Λάρισας-Θεσ/νικης SHELL 1,077

Στραβέλας Δ. Χειμάδι AVIN 1,080

Γκέμας Αθανάσιος Αρμένιο DRACOIL 1,080

Μπλογκούρα Ακριβή Σ. Σταθμός Ραψάνης AVIN 1,080

Τσάτσαρης Ευάγγελος Σ. Σταθμός Ραψάνης ΕΚΟ 1,080

"ΕΡΜΗΣ" Α.Ε 5ο χλμ Λάρισας - Βόλου SHELL 1,085

Γκαρανές Γρηγ. Αγιά EKO 1,085

Καραδήμας Λάμπρος Χαλκιάδες EKO 1,085

Μιχόπουλος Κων. Αγιά SHELL 1,086

Σαμούτης Αγγ. Γόννοι AVIN 1,089

Παπαδημητρίου Ελένη 3ο χλμ Λάρισας-Αθηνών BP 1,089

Τουρσουνίδη Αφοί Καρδίτσης 85 SHELL 1,089

Χατζούλης Ελευθέριος 1ο ΑΠ 1,089

Βερβέρης Αχιλλέας Αγιά ΕΚΟ 1,089

Βλούχος Χρήστος Στόμιο ΕΚΟ 1,090

Μαχιάς 6ο χλμ Λαρίσης-Φαρσάλων JETOIL 1,096

Νικολάου Αθανάσιος Φαρσάλων 99 AVIN 1,097

Γκατζηρούλη Μαρία 6ο χλμ Λάρισας-Φαρσάλων EKO 1,098

Τσιγάνης Ν. Αφοί Ο.Ε Τύρναβος ΒΡ 1,099

Δράμη Αφοί Βόλου 12 BP 1,099

Χαρισμανίδου Χρ. Φαρσάλων 44 ΕΚΟ 1,099

Μυλωνά Βαρβάρα Φαρσάλων 140 JETOIL 1,099

Καζάκη Αθανασία Γλαύκη AVIN 1,100

Τσακμάκης Βασ. Αγιόκαμπος KAOIL 1,108

Μπαρούτζα Γεωργία Αγιά EKO 1,109

Οικονομίδης Μιχαήλ Τέμπη ΕΚΟ 1,114

Σαμώτας Δημ. Ελασσόνα ΒΡ 1,116

Περδίκης Κων/νος Βελίκα KAOIL 1,119

Μακρυγιώργος Ιωάννης Αμυγδαλή ΕΚΟ 1,119

Βαρυτιμίδης Δ. Καλλιθέα ΒΡ 1,120

Τραγάκης Χαράλαμπος Γιάννουλη ΕΚΟ 1,120

Μιχαλέας Ιωάννης Συκέα DRACOIL 1,120

Αφοί Νιαβή Διόδια Τεμπών JETOIL 1,120

Δαλάκα Ελένη Βλαχογιάννη SHELL 1,120

Αλμυριώτη Σοφία Παλαιόμυλος SHELL 1,129

Παπαποστόλου Σ. Φάρσαλα ΕΚΟ 1,138

Χριστούλας Βασ. & ΣΙΑ Ο.Ε Γερακάρι ΒΡ 1,138

Καρπούζα Ελένη 3ο χλμ Λάρισας-Θεσ/νικης BP 1,139

Νάκου Κωνσταντία Ναρθάκιο ΕΚΟ 1,140

Ελμπασίδης 12ο χλμ Λάρισας-Τρικάλων SHELL 1,140

Θεοχάρης Αδ. Σιτόχωρο ΕΚΟ 1,149

Κατσακιώρης Σταύρος 22ο χλμ Λάρισα-Θεσ/νικης ΒΡ 1,169

Αφοί Μπέσσα & ΣΙΑ Ο.Ε Τέμπη ΕΚΟ 1,208
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 14 Αύγ 2006, 20:32

Διασταύρωση Γούναρη με Πολυτεχνείου.
Η Γούναρη είναι ο δρόμος που κινούμε και είναι μονόδρομος.
Εικόνα Εικόνα
Πως θα καταλάβει ο κινούμενος στην Γούναρη ότι μετά την Πολυτεχνείου δεν είναι μονόδρομος αν δεν έρχετε κάποιος από απέναντι?
Ε φανταστικοι συνάδελφοι "συγκοινωνιολόγοι" του Δήμου?
Ε πως, θα μυρίσει τα δάχτυλά του?
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό bebes την 16 Αύγ 2006, 08:12

Δοκίμασε απο σταθμό να πας απέναντι στην 28ης, που είναι και κεντρικός δρόμος και αν δεις το απαγορεύεται, πες μου κι εμένα :cry: :evil: :evil:
bebes
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 16 Αύγ 2006, 11:28

ups, μέχρι και φωτο έχω βάλει παραπάνω από το σημείο που λες, αλλά ποτέ δεν το παρατήρησα ότι δεν έχει απαγερευτικό για απέναντι....
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό bebes την 16 Αύγ 2006, 11:45

Kαλά λές, εγώ στην κοσμάρα μου, νόμιζα οτι πήγαινες πρός σταθμό, και αναρωτιόμουν: πού τα είδε τα σαμαράκια ο erling :?: :?: :?:
Oso για το απαγορευτικό, νομίζω οτι υπάρχει αλλα είναι εντελώς ξεθωριασμένο :cry: :evil:
bebes
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό trip73p την 16 Αύγ 2006, 19:38

Αν και δεν κατεβαίνω Λαρισα..φίλε erling κάνεις πολύ καλή δουλειά.... :D
...να δεις...εκει που πήγαινα...χαθηκα ξαφνικά...!!!!!
Άβαταρ μέλους
trip73p
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 6240
Εγγραφη: 02 Δεκ 2005, 19:56
Τοποθεσια: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό erling την 16 Αύγ 2006, 20:05

Ε, λόγο σου δίνω να κατέβεις, να πιούμε καμιά μπύρα.....
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό trip73p την 16 Αύγ 2006, 20:16

ακούγετε πολύ καλό...... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
trip73p
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 28 Αύγ 2006, 19:50

Τρεις τραυματίες σε τροχαία

Δύο άτομα τραυματίσθηκαν το Σάββατο το βράδυ, καθώς η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν, προσέκρουσε σε κολόνα μετά από χτύπημα που δέχθηκε από ένα αυτοκίνητο. Στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου και 28ης Οκτωβρίου, γύρω στις 8.30 μ.μ., ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, όπου επέβαιναν δύο άτομα. Στη συνέχεια, και τα δύο οχήματα έπεσαν πάνω σε κολόνα και διαφημιστική πινακίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός της μοτοσικλέτας και η γυναίκα συνεπιβάτης. Νωρίτερα, το μεσημέρι ανετράπη ένα δίκυκλο στο 6ο χλμ. Λάρισας - Συκουρίου. Ο οδηγός του δικύκλου, που βρέθηκε ύστερα από εξέταση της Τροχαίας σε κατάσταση μέθης, τραυματίστηκε ελαφρά.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 01 Σεπ 2006, 19:09

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης.

ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Γραμμή ενημέρωσης στα Τέμπη

Ετοιμη να εγκαταστήσει Κέντρο τηλεφωνικής και ραδιοφωνικής ενημέρωσης των οδηγών που διέρχονται από τα Τέμπη είναι η Νομαρχία Λάρισας. Το σχέδιο, που αποφασίστηκε σε σύσκεψη τον Ιούλιο σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρισας, προχωρά κανονικά και ήδη προχθές έφτασε στη Νομαρχία η έγκριση του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως για την προμήθεια του σχετικού εξοπλισμού. Κατόπιν αυτού, όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντινομάρχης κ. Θανάσης Αγγέλης, η Νομαρχία θα προχωρήσει από βδομάδα σε διαγωνισμό για την αγορά του συστήματος. Το σχέδιο της Νομαρχίας - που αποκτά ιδιαίτερη επικαιρότητα μετά και το χτεσινό τροχαίο στα Τέμπη - σκοπό έχει να ενημερώνει συνεχώς τους οδηγούς για την κατάσταση στα Τέμπη, ειδικά κατά τα Σαββατοκύριακα και άλλες ημέρες αιχμής, αλλά και τηλεφωνικά σε καθημερινή βάση.

Ειδικότερα, το σύστημα θα λειτουργεί ως εξής:

Πρώτον: Στα Τέμπη θα εγκατασταθεί κεραία για την αναμετάδοση του ραδιοφωνικού προγράμματος της ΕΡΤ, το οποίο, σε περιόδους κυκλοφοριακής αιχμής, ενημερώνει συνεχώς τους ακροατές για την κατάσταση στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας. Το πρόβλημα που υπάρχει σήμερα είναι ότι το σήμα της ΕΡΤ χάνεται στα Τέμπη με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μένουν απληροφόρητοι. Η κεραία που θα αγορασθεί - με απόφαση που πήρε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Λάρισας - θα τοποθετηθεί σε χώρο που θα υποδείξει η ΕΡΤ, στην οποία και θα παραχωρηθεί κατά χρήση. Με τον τρόπο αυτό, οι οδηγοί θα έχουν πληροφόρηση αλλά και οδηγίες για το πώς να κινηθούν μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ, η οποία θα αντλεί την πληροφόρησή της από το Τμήμα Τροχαίας των Τεμπών. Δεύτερον: Στην Τροχαία Λάρισας θα εγκατασταθεί τηλεφωνική γραμμή με ευκολομνημόνευτο εξαψήφιο αριθμό που θα γίνει γνωστός στους οδηγούς. Οι τελευταίοι, καλώντας τον αριθμό αυτό, θα ενημερώνονται από το Τμήμα Τροχαίας Τεμπών εάν η Κοιλάδα είναι ανοιχτή ή εάν η κυκλοφορία εμφανίζει προβλήματα ώστε να κανονίζουν το δρομολόγιό τους. Ασφαλώς, όπως σημείωσε και χθες ο νομάρχης κ. Λουκάς Κατσαρός, οι παρεμβάσεις αυτές δεν θα λύσουν το πρόβλημα της κυκλοφορίας στα Τέμπη, το οποίο μόνο με την κατασκευή της σήραγγας θα αντιμετωπιστεί. Ωστόσο, πρόσθεσε ο νομάρχης, «δεν μπορούμε να παραμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Το σύστημα ενημέρωσης, αν μη τι άλλο, θα βοηθάει στο να μην ταλαιπωρείται τόσο πολύ ο κόσμος καθώς και στην άμβλυνση του προβλήματος που ταλαιπωρεί το νομό μας επί χρόνια».
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 18 Σεπ 2006, 13:11

Διαστάυρωση της Πολυτεχνείου με την Σαρίμβεη.
Αν δεν ήταν κόκκινο το φανάρι και δεν έβλεπα τον άλλο από αριστερά, θα έπρεπε να ελλατώσσω ταχύτητα για νσταματήσω πριν στρίψω αριστερά?
Αν δεν ήξερα τον δρόμο σαφώς και όχι.
Και αιτία οι αφίσσες που υπάρχουν στην κολώνα πριν τα φανάρια που κρύβουν το φανάρι που ελέγχει την στροφή αριστερά.

Γιατί κύριοι της Δημοτικής Αστυνομίας αφήνεται τέτοια πράγματα?

Σαφώς και δεν είναι το μοναδικό σημείο αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί ΕΨΑΧΝΑ το φανάρι.

Εικόνα
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 20 Σεπ 2006, 18:00

Κάποιοι μας διαβάζουν και ενεργούν.
Η απόδειξη ότι η αφίσα εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα.
Εικόνα
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό UltiMo_ την 20 Σεπ 2006, 18:14

!!!!!! :lol:
Φωτορεπόρτερ Bloker Λαρίσης εν δράση!!!

_n7 n_10 n_10 n_10 n_10 n_10 n_10
Opel Sportscab (για drift)
Octavia Combi RS (για τελικές)
Peugeot 607 2.2 (για πέταμα)
Άβαταρ μέλους
UltiMo_
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 5250
Εγγραφη: 19 Ιαν 2006, 03:51
Τοποθεσια: Βόλος

Δημοσίευσηαπό erling την 20 Σεπ 2006, 18:19

Φίλε μου το βασικό είναι πως κάποιοι μας διαβάζουν και ενεργούν
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό bebes την 21 Σεπ 2006, 08:02

Εγώ το έκανα βρέ,
για να μη στεναχωριέται ο συνφορουμίτης μου 8) 8) 8) :lol:

Πλάκα πλάκα θα γράφω κι εγώ αν είναι να διορθώνονται :roll:
bebes
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό trip73p την 22 Σεπ 2006, 00:00

erling έγραψε:Φίλε μου το βασικό είναι πως κάποιοι μας διαβάζουν και ενεργούν

καλή δουλεια για άλλη 1 φορά,φίλε μου....
Άβαταρ μέλους
trip73p
Super Bloker
Super Bloker

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Υπόλοιπη Ελλάδα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες