Λάρισα

Νέα από άλλες περιοχές της χώρας μας

Δημοσίευσηαπό erling την 20 Απρ 2006, 11:38

bebes εχεις PM.
Ultimo_ ( ε δεν μπορείς να πεις έβαλα και την παύλα) ποιό είναι αυτό? Δεν το ξέρω.
Εικόνα Εικόνα
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 3942
Εγγραφη: 02 Φεβ 2005, 12:24
Τοποθεσια: ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευσηαπό bebes την 20 Απρ 2006, 12:00

UltiMo_ έγραψε:
erling έγραψε:Να κανονίσουμε για κανένα καφέ στο Chocola (Ετσι γράφεται?) κάποιο πρωινό.

Να πάτε σε κείνο το ωραίο στη πλατεία που μαζί με το φραπέ σε φέρνει και μεζεδάκια, τυράκια, ζαμπονάκια... χαχαχα το τι κράξιμο είχαμε ρίξει εκέινη τη μέρα..

Mάλλον θα πήρατε και καμια μπυρίτσα 8)
Πάντως οταν πρωτοήρθαν οι κολλητοί μου απο Θεσσαλονίκη (που είναι και γερά ποτήρια) νόμιζαν οτι παρήγγελνα και "μ΄εκραξαν".
Αλλά δεν πειράζει άλλος πίνει, άλλος τρώει :lol:
Ελα κανένα απογευματάκι τώρα που έφτιαξε ο καιρός για μπυρίτσα. Εχει και πολύ καλά σουβλάκια :wink: :lol: :lol: :lol:
erling τι λές; :roll:
bebes
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 709
Εγγραφη: 29 Μαρ 2005, 10:03

Δημοσίευσηαπό erling την 20 Απρ 2006, 12:03

Πολύ καλή ιδέα.... Μέσα
Επειδή την κάνω σε στέλνω με PM το κινητό (το νούμερο όχι την συσκευή :) !!!)
Εικόνα Εικόνα
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 02 Μάιος 2006, 11:39

Οχι δεν είναι σαφάρι στην αφρική. Είναι ο δρόμος από Αμπελώνα προς Ροδιά. Εχουν χαθεί πολλές ζωές αλλά κανένας δεν ενδιαφέρετε να γίνει κάτι.
Εικόνα
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό trip73p την 02 Μάιος 2006, 14:54

Εχω ακούσει για αυτόν τον δρόμο...γιατί δεν κάνουν κάτι?

τί ρωτάω,ε?
...να δεις...εκει που πήγαινα...χαθηκα ξαφνικά...!!!!!
Άβαταρ μέλους
trip73p
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 6240
Εγγραφη: 02 Δεκ 2005, 19:56
Τοποθεσια: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό erling την 16 Μάιος 2006, 09:42

Και πάλι η γνωστή γωνία.
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως όταν άναψε το πράσινο για εμένα κόντεψα να τρακάρω με περιπολικό που έβγαζε την μούρη του σιγά-σιγά

Εικόνα
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 16 Μάιος 2006, 09:55

Εικόνα

Στρ. Φράγκου μπροστά στο εβραικό σχολείο.
Οπως βλέπετε το πεζοδρόμιο είναι στενό.
Παρόλα αυτά υπάρχουν κάφροι που πετάν τα χαρτόκουτα στο πεζοδρόμιο και ο πεζός κατεβαίνει στον δρόμο.
Η κατάσταση που δείχνει η φωτό δεν είναι η χειρότερη. Μιλάμε για βουνό.
Τουλάχιστον δεν ατ διαλύουν για να πιάνει λιγότερο χώρο αλλά τα πετάνε ολόκληρα.
ΕΛΕΟΣ

υ.γ. Μια φορά που ήμουν στις καλές μου τα κλώτσησα στον δρόμο....
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό trip73p την 16 Μάιος 2006, 13:30

να ήταν το μοναδικό σημείο στην ελλάδα....
Άβαταρ μέλους
trip73p
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 05 Ιουν 2006, 09:58

Προχτές μετά από ένα μισάωρο σαφάρι θέσεως στάθμευσης, βρίσκω την πολυπόθητη θέση. παρκάρω, σβήνω αλλά πως να βγω από το αυτοκίνητο κυριοι της υπηρεσίας πρασίνου?
Εικόνα
Εντάξει, είπαμε να προστατεύουμε τα δενδράκια από τους ανεγκέφαλους, αλλά γιατί χρειαζετε τόσο μεγάλη σιδεριά?
Υπάρχει περίπτωση το δενδράκι να γίνει ποτέ με τόσο μεγάλο κορμό?
Η μήπως η εργολαβία πληρώθηκε με το κιλό? Λέω μήπως?
Α, και αν βρήκαται κανένα στα σκουπίδια, τον καιρό που τα τοποθετούσατε, ήταν από έναν αγανακτισμένο που πήγε να ξεπαρκάρει και τα είχατε βαλει στην πόρτα του, απαγορεύοντάς του να μπει στο αυτοκίνητό του, ενώ πήγατε το απόγευμα να τα τοποθετήσετε στη θέση τους.
Ελεος πια.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό bebes την 05 Ιουν 2006, 10:51

Είναι χρήσιμη η μεγάλη σιδεριά.
1) στέκεται εύκολα όρθια, όσο μεγαλύτερη διάμετρος τόσο καλύτερη ευστάθεια :lol:
2) μπορεί να δέσει κάποιος πάνω απο ένα ποδήλατο, και είσαι τυχερός γιατί σ'εμένα κάποιος φωστήρας έδεσε το ποδήλατο ανάμεσα στο αυτοκίνητο και στο δέντρο :?

Πάντως το κακό παράγινε με τις σιδεριές. Εκεί που τα δέντρα είναι κοντα στο δρόμο πρέπει να κλείσεις και τον καφρέπτη για να παρκάρεις :cry:
bebes
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό trip73p την 05 Ιουν 2006, 18:02

Παιδία...είναι ανεγκέφαλοι αυτοί που τα στήνουν....το κάνουν γρήγορα για να την παίσουν χώρις να νοίαζονται αν εμποδίζει η κατασκευή τους...
Άβαταρ μέλους
trip73p
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 19 Ιουν 2006, 11:25

Μερικά posts παραπάνω έχω μια φωτογραφια για τα διπλοπαρκαρισμένα στην Πολυτεχνείου με Φαρσάλων γωνία.
Τελικά αποφάσισαν να βάλουν κορίνες (άλλη τεράστια προτωτυπία σε λεωφόρο κορίνες!!!) αλλά για δείτε την παρακάτω φωτό.

Εικόνα

ϊσως με λίγη προσπάθεια να μπορείς να περάσεις αλλά αφού για να περάσει πρέπει να μπείς στην άλλη λωρίδα γιατί να μπεις ξανά δεξιά!!!
Το σημείο έιναι αμέσω μετά από φανάρια!!!
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 19 Ιουν 2006, 11:32

[url=http://www.eleftheria.gr/?SCREEN=article&themeID=0&news=1611&rec=2&control_id=37401] Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
[/url]

ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΕΠΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ - «Στοπ» στις «κόντρες» στους δρόμους της Λάρισας

Του Βαγγέλη Ρηγόπουλου

Η πρώτη «κόντρα» της αστυνομίας με όσους κάνουν «κόντρες» σε δρόμους της Λάρισας προχθές τα ξημερώματα στην οδό Πολυτεχνείου, στη γνωστή ως «στροφή του θανάτου», μεταξύ της διασταύρωσης Υψηλάντου και Βόλου. Η γνωστή πια Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) συνέλαβε δύο οδηγούς ΙΧ που συναγωνίζονταν μεταξύ τους, ξεκινώντας με σπιναρίσματα από το φανάρι, δίπλα-δίπλα. Στο ίδιο σημείο συνέλαβε άλλους δύο οδηγούς για επιδεικτική οδήγηση, «φιγούρες», ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο. Οι ποινές που επιβάλλονται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αφαίρεση άδειας οδήγησης, άδειας κυκλοφορίας, πινακίδων, όλα για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο 167 ευρώ. Όπως σημείωσε στην «Ε» ο επικεφαλής της ομάδας υπαστυνόμος κ. Γιάννης Χαρίτος, επειδή διαπιστώνεται έξαρση ταχυτήτων των αυτοκινήτων, πρόκειται να μπαίνει ραντάρ και σε αστικούς δρόμους της Λάρισας, που παρατηρούνται υψηλές ταχύτητες, κυρίως βέβαια τις πρωινές ώρες. Οι δρόμοι έχουν εντοπιστεί, όπως και σημεία με «κόντρες» μεταξύ δικύκλων. Η δράση της ομάδας, αυτό τον καιρό είναι περισσότερο νυχτερινή και θα δοθεί έμφαση στις παραβιάσεις του ερυθρού σηματοδότη, που παρατηρούνται πολλές τη νύχτα, στις ζώνες ασφαλείας των επιβαινόντων στα αυτοκίνητα, στα κράνη των αναβατών δικύκλων, την παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και άλλες παραβάσεις, που θεωρείται ότι δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή. Προσπάθεια θα γίνει και για άλλες παραβάσεις της νύχτας, όπως θόρυβοι από δίκυκλα που «μαρσάρουν» ξαφνικά και αναστατώνουν ολόκληρες γειτονιές, αναπτύσσοντας και μεγάλες ταχύτητες.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Στο μεταξύ αυτές τις ημέρες ξεκίνησαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας νέοι τρόποι ελέγχου των οδηγών στο εθνικό δίκτυο και κυρίως στο κομμάτι των Τεμπών. Σε διάφορες ώρες της ημέρας τοποθετούνται κώνοι στο δρόμο, που οδηγούν όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα σε σημείο ελέγχου. Εκεί οι αστυνομικοί θα σταματούν όσα σταματούν ότι χρήζουν ελέγχων, όχι κατ΄ ανάγκη τροχονομικών, αλλά και άλλου είδους, όπως π. χ. για τυχόν μεταφορά λαθρομεταναστών. Στην αρχή της παράκαμψης με τους κώνους θα υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα της αστυνομίας, που θα ενημερώνει τους οδηγούς για επικείμενο έλεγχο.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό trip73p την 19 Ιουν 2006, 15:10

τι ρωτάς φίλε erling...
πέρνα πάνω από τα κολονάκια και στήλε τον λογαργιασμό στον τύπο με το αμάξι...Α!!!και με 1 μυνησούλα...οτι πρέπει... :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
trip73p
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 13 Ιούλ 2006, 10:10

Προσπαθώντας να βρω θέση παρκαρίσματος είδα τα παρακάτω.

Περιστατικό Νο 1.
Εικόνα
Βυτίο πάνω σε αγροτικό του δημου Λαρισαίων ποτίζει τα δένδρα που είναι στα πεζοδρόμια.
Ελεος.
Ναι πρέπει να ποτιστούν τα δενδράκια αλλά όχι 9 η ώρα το πρωί με φουλ κυκλοφορία. Το βραδυ δηλαδή τι πειράζει?

Περιστατικό Νο 2.
Εικόνα

Ο "κύριος" με την μάυρη BMW προφανώς έψανχε και αυτός για παρκάρισμα.
Και μιας και δεν βρήκε, το άφησε πάνω στο πεζοδρόμιο ή μάλλον για την ακρίβεια πάνω στον ποδηλατόδρομο. Εχει ανάψει βεβαίως-βεβαίως και τα αλαρμ (να μην τον κακοχαραχτηρίσει κανένας δηλαδή)

Περιστατικό Νο 3.
Μετά από 10 λεπτά βρίσκνω όχι μια αλλά 2 θέσεις. Παρκάρω, πάω κόβω το χαρτάκι και επιστρέφοντας έχει παρκάρει μια κυρία από πίσω μου. Με βλέπει που βάζω το χαρτάκι και με ρωτάει "Γράφουν εδώ?" Της απαντάω πως αν δεν έχεις χαρτάκι ναι. Και ξεπαρκάρει. Μάλλον ακόμα ψάχνει για θέση εκτός αν το πήγε στο δημοτικό πάρκινγ όπου η πρώτη ώρα είναι 3.5 ευρω ενώ εκεί που ήταν με 1.5ευρω πάρκαρε όλη την μέρα....
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό bebes την 14 Ιούλ 2006, 08:08

Ετοιμάζομαι να στείλω μαιλ στον Ζαχαριά (Ελευθερία - Ψιθυριστά) σχετικά με τις θέσεις που κρατάνε κάποιοι δήθεν για φόρτωμα, μετακόμιση και δεν ξέρω τι άλλο, και μετα απο λίγο βλέπεις εκεί εν ωραιότατο ΙΧ.
Πρώτο μάλωμα λίγο πίσω απο το βυτίο που έβγαλες, στις ενοικιάσεις.
"εχω άδεια για δυο θέσεις" μου λέει.
"καλά παίρνω τη δημοτική αστυνομία να το εξακριβώσουμε" απαντάω και πιάνω το κινητό.
Ο τύπος έφυγε μεσα στο μαγαζί γκρινιάζοντας 8)
Αλλά τώρα που περπατάω στο κέντρο έχω ανακαλύψει πολλές τέτοιες περιπτώσεις :?
bebes
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό THEMIS την 20 Ιούλ 2006, 23:58

erling έγραψε:Ναι πρέπει να ποτιστούν τα δενδράκια αλλά όχι 9 η ώρα το πρωί με φουλ κυκλοφορία. Το βραδυ δηλαδή τι πειράζει?

11:00 σταματησαν την κυκλοφορια στη Κοραή για να ποτίσουν, εγινε χαμός από φωνές και κόρνες. αλλα βλέπεις τους είναι δύσκολο να σηκωθούν στις 5 να πανε να ποτίσουν... δηλαδη μας γραφουν στα α.... εμας που κυκλοφορούμε και δουλευουμε στο κεντρο!
THEMIS
Junior Bloker
Junior Bloker

Δημοσ.: 17
Εγγραφη: 03 Φεβ 2005, 01:44

Δημοσίευσηαπό erling την 31 Ιούλ 2006, 12:15

Η φωτογραφεία δείχνει το σημείο δίπλα στην Αστυνομία της Λάρισας όπου παρκάρουν ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα περιπολικά με αποτέλεσμα να μην βλέπει ο ερχόμενος από δεξιά.
Κύριοι της τροχαίας αυτά δεν τα βλέπετε?

Εικόνα
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 31 Ιούλ 2006, 12:24

Εικόνα
Θέση : Κόμβος Πολυτεχνείου με Φαρσάλων.
Κάποιοι φωστήρες στον Δήμο Λάρισας έβαλαν κορίνες στην Πολυτεχνείου.
Καλά κάνατε κυριοι αλλά στο σημείο που ανοίγει ο δρόμος για να δημιουργηθεί το ρεύμα προς αριστερά κάτι πρέπει να κάνετε για να μην έχουμε το φαινόμενο της φωτογραφίας, δηλαδή σε δρόμο με 2 λωρίδες για την ευθεία, στο φανάρι να είναι μόνο μια λωρίδα για την ευθεία...
Για ξανακοιτάξτε το.
Ισως αν αφήνατε ένα κενό πριν απο την αρχή της διαπλάτυνσης?
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό THEMIS την 31 Ιούλ 2006, 23:22

Erling ο Δήμος Λαρισαίων ( με έμβλημα το αρχαίο θέατρο σε λίγο καιρό και δυστηχώς όχι το άλογο) κοιτάει να γεμίσει τη Λαρισα με κορίνες για να βγάλει και κανά ψιλό από τις προμήθειες και δεν κοιτάει να λύσει κανά σοβαρό πρόβλημα μόνιμα. Συνήθως οι κορίνες μπαίνουν χωρίς σχεδιασμό και το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν προβλήματα.
1. Δημιουργούν κυκλοφοριακό! (φωτο Πολυτεχνείου)
2. Να είναι αντιαισθητικές διοτί γεμίζουν σκόνη και δεν πλένονται!
3. Να δημιουργούν δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με σοβαρό κίνδυνο τον τραυματισμό πεζού! (από Αλκαζάρ για πλατεία Εβραίων, Γεωργιάδου...)
THEMIS
Junior Bloker
Junior Bloker

Δημοσ.: 17
Εγγραφη: 03 Φεβ 2005, 01:44

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Υπόλοιπη Ελλάδα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης