Λάρισα

Νέα από άλλες περιοχές της χώρας μας

Re: Λάρισα

Δημοσίευσηαπό bebes την 29 Μάιος 2009, 08:33

Φιλε Κωστα:
Η διασταυρωση αυτη, οπως και καποιες αλλες εχουν καποια πρωτοτυπια και ευρηματικοτητα που ΜΟΝΟ στη Λαρισα εχω συναντησει χαχαχα
Επι του θεματος τωρα, η κανονικη θεση στασης ειναι εκει που εισαι εσυ. Νομιζω εχει κατω και παχια ασπρη γραμμη.
τα ασημι Φορντ διπλα εχουν ασυλια γιατι ειναι της σχολης οδηγων (παραδιπλα) :twisted:
Οι πεζοι πανε παντου, τα μηχανακια επισης, μαπου ζεις φιλε μου; :|
bebes
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 709
Εγγραφη: 29 Μαρ 2005, 10:03

Δημοσίευσηαπό erling την 29 Μάιος 2009, 09:42

Φίλε μου αυτό λέει η λογική. Εχει παχιά γραμμή και στο άλλο φανάρι έχει μόνο διάβαση πεζών.
Αλλά.
Με πιάνει πορτοκαλί στο 1ο φανάρι, και κόκκινο στο 2ο. Τι κάνω? Σταματάω ή παραβιάζω το κόκκινο?
Εγώ θα το παραβίαζα, ειδικά αν είχα και άλλον κολλητά πίσω μου!!!!
Αλλά αν είσαι Αυστριακός? Σταματάς και κάνεις μποτιλιάρισμα!!!! (πραγματικό γεγονός)

υ.γ. Προσωπικά έχω σταματήσει ήδη στο πρώτο πορτοκαλί φανάρι. Αλλά άνθρωποι είμαστε. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.
Εικόνα Εικόνα
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 3942
Εγγραφη: 02 Φεβ 2005, 12:24
Τοποθεσια: ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευσηαπό erling την 29 Μάιος 2009, 10:00

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 29 Μαΐου 2009, 9:51 από Kosmoslarissa

Σοβαρός τραυματισμός 20χρονου από σύγκρουση

Σοβαρά τραυματίστηκε 20χρονος Λαρισαίος μοτοσικλετιστής χθες το πρωί στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Πλουτάρχου σε τροχαίο ατύχημα.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 20χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 54χρονος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τη μεταφορά του στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Πηγή : http://www.kosmoslarissa.gr/article/1139/
Εικόνα Εικόνα
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό erling την 01 Ιουν 2009, 11:49

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο 30 Μαΐου 2009, 14:01 από Kosmoslarissa

Θα ξεκινήσει άμεσα η παράκαμψη του Ομολίου

Ακόμη πιο εύκολη η πρόσβαση στα παράλια, ενώ μπαίνουν οι βάσεις για παραλιακή σύνδεση με Πιερία, σύμφωνα με το νομάρχη Λάρισας. Το σχέδιο της Νομαρχίας, να εκσυγχρονίσει μέσα από το Δ’ΚΠΣ (το επονομαζόμενο ΕΣΠΑ) τον παραλιακό άξονα του νομού Λάρισας

βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, με πρώτο έργο την παράκαμψη Ομολίου. Ήδη αυτές τις ημέρες η νομαρχία Λάρισας προώθησε για έγκριση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το σχετικό φάκελο με τις μελέτες και περιμένει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου.

Δεν πρόκειται, όπως επισημαίνουν τεχνικοί παράγοντες της Νομαρχίας για μια απλή παράκαμψη ενός χωριού. Πρόκειται για την ολοκλήρωση του παραλιακού οδικού άξονα που είναι ήδη ένας από τους πλέον σημαντικούς δρόμους του νομού. Και ακόμη, για το πρώτο βήμα ώστε να προχωρήσουμε προς την παραλιακή σύνδεση του ν. Λάρισας με τα παράλια της Πιερίας.

Συνέχεια άρθρου εδώ
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό GNS την 01 Ιουν 2009, 14:06

erling έγραψε:Φίλε μου αυτό λέει η λογική. Εχει παχιά γραμμή και στο άλλο φανάρι έχει μόνο διάβαση πεζών.
Αλλά.
Με πιάνει πορτοκαλί στο 1ο φανάρι, και κόκκινο στο 2ο. Τι κάνω? Σταματάω ή παραβιάζω το κόκκινο?
Εγώ θα το παραβίαζα, ειδικά αν είχα και άλλον κολλητά πίσω μου!!!!

Αλλά αν είσαι Αυστριακός? Σταματάς και κάνεις μποτιλιάρισμα!!!! (πραγματικό γεγονός)

υ.γ. Προσωπικά έχω σταματήσει ήδη στο πρώτο πορτοκαλί φανάρι. Αλλά άνθρωποι είμαστε. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

φιλε κωστα τωρα το προσεξα καλυτερα το κειμενο σου.... :) κανουν τετοια πραγματα οι παλιο-βολιωτες... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
οταν ερχονται στην λαρισα και δημιουργουν τετοια προβληματα στην κινηση....???? !!!! :P απαπαπαπα τα παλιοπαιδα. :D
δεν ντρεπονται λιγο.... :( και που να δεις πως οδηγανε στο βολο,
ειδικα στο κεντρο της πολης με τις μονοδρομησεις , τα κολλονακια στη μεση του δρομου κτλ κτλ. :twisted:
παντα φιλικα. :) γιωργος. 8--)
ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΩΣ ΤΟ 2013.....ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ.....ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ????
GNS
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 1023
Εγγραφη: 29 Απρ 2007, 00:47
Τοποθεσια: Ν.ΣΜΥΡΝΗ ---- ΠΗΛΙΟ

Δημοσίευσηαπό bebes την 01 Ιουν 2009, 14:26

GNS έγραψε:
erling έγραψε:

κανουν τετοια πραγματα οι παλιο-βολιωτες... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κωστα σε παρακαλω πολυ να αποσυρεις τον "ατυχή" χαρακτηρισμό.
Βαλε καλυτερα ¨Ελβετός" ή "Γερμανός". Στο προσφατο ταξιδι μου στη Βιεννη εχασα πασα ιδεα για τη νομιμότητα των (πραγματικών) Αυστριακών :oops: :oops: :oops:
bebes
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 709
Εγγραφη: 29 Μαρ 2005, 10:03

Δημοσίευσηαπό erling την 01 Ιουν 2009, 14:40

Μα αφού Αυστριακός ήταν και μιλούσε σπαστά αγγλικά.... πάλι καλά που το έντυπο φιλικής δήλωσης ήταν και στα αγγλικά!!!!
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό GNS την 01 Ιουν 2009, 18:20

τωρα καταλαβα οτι μιλας για πραγματικο αυστριακο υπηκοο... :oops: :shock: και οχι για ημιτασιον... :wink: για βολιωτη δηλαδη... _georgiou
ειπα και εγω... :P εμαθαν οι βολιωτες να οδηγουν.... _xekard _xekard _xekard _n9 n_37
ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΩΣ ΤΟ 2013.....ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ.....ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ????
GNS
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 1023
Εγγραφη: 29 Απρ 2007, 00:47
Τοποθεσια: Ν.ΣΜΥΡΝΗ ---- ΠΗΛΙΟ

Δημοσίευσηαπό erling την 01 Ιουν 2009, 19:27

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009, 17:50 από Kosmoslarissa

Πιστολιές για παράβαση ΚΟΚ στη Νεάπολη

Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Νεάπολης Λάρισας. Ήταν 4 τα ξημερώματα όταν 36χρονος ψητοπώλης λογομάχησε με νεαρό μοτοσικλετιστή 20-25 ετών περίπου στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δημοκρατίας, για παράβαση προτεραιότητας. Τη στιγμή εκείνη ο άγνωστος μοτοσικλετιστής πυροβόλησε για εκφοβισμό έξι φορές με πιστόλι και στη συνέχεια διέφυγε. Από το σημείο περισυνελέγησαν έξι κάλυκες των 9 μ.μ. κρότου εκ των οποίων η μία δεν είχε εκραγεί. Ο δράστης αναζητείται

Πηγή : http://www.kosmoslarissa.gr/article/1180/
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
erling
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσίευσηαπό SwiftGti την 03 Ιουν 2009, 08:29

Στον κομβο media markt οπου γινονται εργα τα πολυ χαμηλωμενα αμαξια...σιγα σιγα γιατι ο δρομος εχει υψομετρικες διαφορες Εβερεστ
3 ειναι η πιο μεγαλες δυναμεις της Φυσεως
Η ΥΛΗ,Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, και το Ατομικο Συμφερον
16 Years with my Pocket-Rocket
Άβαταρ μέλους
SwiftGti
Experienced Bloker
Experienced Bloker

Δημοσ.: 129
Εγγραφη: 16 Νοέμ 2007, 12:00
Τοποθεσια: Only visiting this Planet

Δημοσίευσηαπό cyberguy την 03 Ιουν 2009, 09:05

GNS έγραψε:τωρα καταλαβα οτι μιλας για πραγματικο αυστριακο υπηκοο... :oops: :shock: και οχι για ημιτασιον... :wink: για βολιωτη δηλαδη... _georgiou
ειπα και εγω... :P εμαθαν οι βολιωτες να οδηγουν.... _xekard _xekard _xekard _n9 n_37

νομιζα τους βολιωτες τους φωναζουν "κουναβια" οχι αυστριακους :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εικόνα
cyberguy
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 1237
Εγγραφη: 28 Μαρ 2007, 17:38

Δημοσίευσηαπό VANG την 03 Ιουν 2009, 10:43

_off ,νομίζω "κουνάβια" λενε τους οπαδούς της Νίκης Βόλου....
VANG
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 1000
Εγγραφη: 20 Φεβ 2007, 18:18
Τοποθεσια: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό xrisa την 09 Ιουν 2009, 09:26

"Kαταγγελία για τον ΟΣΕ"

"Στην διαδρομή Νέοι-Πόροι-Λάρισα με τον προαστιακό στις ώρες που ο κόσμος είναι πάρα πολύς που μπορεί να ξεπεράσει και τα 300 άτομα φυσικό και επόμενο είναι σε μία διαδρομή 20 λεπτών να μην μπορεί ο ελεγκτής να...

κόψει τόσα πολλά εισιτήρια. Κάτι όμως που γίνεται χωρίς την θέληση μας. Συνέπεια αυτού είναι το κλείσιμο των εκδοτηρίων του σταθμού των Νέων Πόρων.

Αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι ότι στον σταθμό της Λάρισας κατά την έκδοση εισιτηρίου για να πάω στην Παραλία των Ν.Πόρων η υπάλληλος στα εκδοτήρια σχεδόν με κατηγορηματικό τρόπο μου είπε πως πρέπει να βγάλω εισιτήριο εκεί γιατί δεν έχει εκδοτήρια στους Ν.Π. Εγώ συνομιλώντας με την παρέα μου τους είπα να μην βγάλουμε γιατί στον γυρισμό θα μετακινηθούμε δωρεάν. Αυτή βέβαια μας άκουσε κάτι που ήθελα και μας απάντησε ότι αν βγάλετε μέσα θα έχετε πρόστιμο (+50% είναι). Και της απάντησα ότι λεφτά έχω και δεν είναι πρόθεση μου να μην πληρώσω και θέλω να βγάλω όμως μέσα εισιτήριο και αν δεν έρθει ο ελεγκτής δεν θα είναι δικιά μου ευθύνη. το καταγγελταίο είναι ότι μου είπε ότι αν βγάλω μέσα θα έχει πρόστιμο κάτι που είναι άτοπο. άπλα δεν μπορεί να μου πει ο ελεγκτής θα πληρώσεις 50% παραπάνω γιατί έπρεπε να βγάλεις στον σταθμό γιατί απλούστατα στον σταθμό δεν μπορώ να βγάλω εισητήριο... και ενοήτε ότι δεν μπορεί να σου πει ότι ήρθες από Λάρισα και έπρεπε να βγάλεις εκεί γιατί θα ήταν χαζομάρα για κατανοητούς λόγους.... Στη προηγούμενη διαδρομή μου που πέρασε ελεγκτής φυσικά μας έκοψε κανονικό εισιτήριο χωρίς πρόστιμο...

Αυτό που θέλω να πω σε όσους Λαρισαίους και μη που θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους στους Ν.Π. είναι να μην βγάζουν εισιτήριο με επιστροφή. Αν βάζουν όμως είναι σαν να συμβάλουν στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΣΕ για μείωση προσωπικού και απολύσεων. Μέτα την μεγάλη χασούρα τους ας αναγκαστούν να προσλάβουν προσωπικό και ας δώσουν "ψωμί" σε περισσοτερους ανθρώπους.τόσοι άνεργοι υπάρχουν. και μετά μας λένε για αύξηση εισιτηρίου... και φυσικά δεν φταίμε εμείς γι αυτό ας μας έκοβαν εισιτήριο. ήθελεστα και παθεστα κύριοι του ΟΣΕ. "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook
Αναρτήθηκε από troktikos στις 2:38 πμ
πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2009/06/k_09.html
-Μια δικτατορία δε στηρίζεται στη δύναμη των λίγων, αλλά στην απάθεια των πολλών.

-Η δύναμη πρέπει να είναι στην υπηρεσία του δικαίου και οχι το δικαιο στην υπηρεσία της δύναμης.
Άβαταρ μέλους
xrisa
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 2880
Εγγραφη: 05 Απρ 2007, 11:44
Τοποθεσια: ΦΛΩΡΙΝΑ- ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΑΘΗΝΑ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Δημοσίευσηαπό tassaras την 09 Ιουν 2009, 23:48

Τα πράγματα δυστυχώς έτσι είναι. Αντί να βάλουν κανένα βαγόνι παραπάνω, θέλουν εισητήριο παραπάνω. Έίχα την ... τύχη να τα γνωρίσω από κοντά όταν ταξίδευα φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο, ειδικά στο τοπικό δρομολόγιο Λάρισα- Θεσσαλονίκη. Α πα πα, τι εμπειρία ήταν αυτή :shock: :shock:
ΟΥΤΕ CENT ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ Α.Ε..
ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ: ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ!
ΝΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ/ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ.
Άβαταρ μέλους
tassaras
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 699
Εγγραφη: 02 Σεπ 2008, 22:36
Τοποθεσια: ΒΟΛΟΣ, ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ

Δημοσίευσηαπό VANG την 10 Ιουν 2009, 14:08

ΔΛΔ αν κατάλαβα καλά τα εκδοτήρια στον σύγχρονο πάντως Σ.Σ Νέων Πόρων που έγινε για να καταργηθεί ο Σταθμός του Πλαταμώνα,δεν εκδίδει εισιτήρια αλλά τα εκδίδει χειρόγραφα ο ελεγκτης??Με την κανονική τιμή ή με το πρόστιμο για όσους δεν έχουν εισιτήριο?
VANG
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 1000
Εγγραφη: 20 Φεβ 2007, 18:18
Τοποθεσια: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό xrisa την 11 Ιουν 2009, 13:20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη

Εκ περιτροπής, στο ρεύμα προς Αθήνα θα γίνεται από σήμερα 11 Ιουνίου έως και τις 11 Αυγούστου σε τμήμα μήκους 3,5 χλμ της Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 12 τα μεσάνυχτα...

με τις 6 το πρωί καθημερινά, λόγω της κατασκευής στηθαίου για την προστασία από κατολισθήσεις. Στην περιοχή θα τοποθετηθούν όλες οι προσωρινές ρυθμιστικές εργοταξιακές πινακίδες.
Share on Facebook
Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:11 μμ
πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2009/06/bl ... _9737.html
-Μια δικτατορία δε στηρίζεται στη δύναμη των λίγων, αλλά στην απάθεια των πολλών.

-Η δύναμη πρέπει να είναι στην υπηρεσία του δικαίου και οχι το δικαιο στην υπηρεσία της δύναμης.
Άβαταρ μέλους
xrisa
Super Bloker
Super Bloker

Δημοσ.: 2880
Εγγραφη: 05 Απρ 2007, 11:44
Τοποθεσια: ΦΛΩΡΙΝΑ- ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΑΘΗΝΑ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Υπόλοιπη Ελλάδα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης